14 жовтня
На Покрову свободівці проведуть вшанування героїв

14 жовтня 2017 року на свято Покрови Пресвятої Богородиці, в День захисника Вітчизни з нагоди відзначення 75-ї річниці створення УПА та вшанування героїв московсько-української війни активісти обласної організації ВО "Свобода" організують святкові заходи у Чернівцях, а також у Глибоцькому, Заставнівському, Вижницькому, Новоселицькому та Кіцманському районах.

Крім того, свободівці, бійці-ветерани "Легіону "Свободи" та активісти ГО "Студентська Свобода" відвідають могили героїв "Легіону Свободи" у Новоселицькому, Хотинському, Вижницькому районах та в м. Чернівці. Після вшанування на нових флагштоках біля могил героїв замайорять синьо-жовті та червоно-чорні прапори.

На честь 75-річчя створення УПА в с. Рідківці Новоселицького району 14 жовтня о 10:00 відбудуться урочистості та молебень біля пам'ятника Небесній сотні та могили героя московсько-української війни Івана Миханюка, а з 11:00 на місцевому стадіоні свободівці та ветерани "Легіону Свободи" започаткують юнацький футбольний турнір пам'яти героя московсько-української війни Івана Миханюка, у якому візьмуть участь юні футболісти шкіл Новоселицького району.