31 грудня 2017
Шановні буковинці! Дорогі краяни! Побратими!

Минає 2017-й ‒ рік українського поступу, боротьби, втрат і перемог. Рік знову засвідчив прагнення українців до незалежності, свободи і демократії. Ці свої споконвічні бажання ми, як і наші діди-прадіди в усі часи визвольних змагань за Україну, у 2017-му відстоювали і в боях проти московського окупанта на сході держави, і мирною працею коло своїх домівок на благо України і своїх родин.

2017 рік став для Буковинської "Свободи" часом організаційного зміцнення. Ми йшли до людей з чесними намірами, розповідали про свої прагнення і доводили їх працею на благо буковинців. Дякуємо, вам, шановні земляки, за високу оцінку нашої позиції ‒ ми цінуємо наданий вами на виборах мандат довіри, завдяки якому наші свободівські побратими були обрані депутатами багатьох об'єднаних територіальних громад краю. Знайте: ми вас не підведемо!

Чи не найголовнішою справою Буковинської "Свободи" стала її посильна допомога українському війську, воїни якого захищають нині нашу землю від російського агресора. Наші активісти, партійці, волонтери, які й самі воювали на сході України, неодноразово їхали до наших військових на фронт, доставляли героям необхідну допомогу як військовим спорядженням, так і продуктами.

Оглядаючи підсумки минулого року, вірю, дорогі буковинці, що у році новому ми досягнемо більшого. Знаю, що осягнути це нам допоможе патріотизм, єдність і злагода.

Від імені всіх свободівців Чернівецької області вітаю вас, дорогі краяни з Новим 2018 роком і Різдвом Христовим. Нехай збудуться усі задуми. Зичу всім міцного здоров'я, родинного тепла і Божої благодаті. Нехай Вифлеємська Звізда осяє наш поступ на благо України і наших родин.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, голова обласного комітету Чернівецької обласної організації ВО "Свобода" Віталій Мельничук