3 листопада 2011
Заява Чернівецької обласної організації ВО "Свобода" щодо появи фальшивих агітнаметів

У зв'язку із поширенням інформації щодо розповсюдження з наметів Всеукраїнського об'єднання "Свобода" агітаційної продукції з критикою однієї з політичних сил та її лідера, заявляємо:

Усі намети Всеукраїнського об'єднання "Свобода" забарвлені у синій колір та мають відповідний логотип.

Намети, з яких розповсюджується згадана агітаційна продукція, належать провладній партії, безпосередню агітацію проводять представники залежної від керівництва області щойно створеної громадської організації.

Поширення інформації, що компрометує Всеукраїнське об'єднання "Свобода", є провокацією антиукраїнської влади.

У разі виявлення випадків розповсюдження інформації або агітаційних матеріалів агітаторами, які називають себе представниками ВО "Свобода", але ні на наметі, ні на одязі не спостерігається символіки ВО "Свобода", просимо негайно повідомляти Чернівецьку обласну організацію ВО "Свобода" за адресою: м. Чернівці, вул. Шевченка, 7, або за телефоном 52-60-89.